top of page

B E H I N D  C L O V E U R

Van modeontwerpster naar fotografe

 

Vroeger wilde ik mode ontwerpster worden. Tijdens de mode opleiding kwam ik erachter dat ik niet alleen het kleding ontwerpen leuk vond, maar ook het gehele plaatje voor mij zag en dat het liefste ook zelf wilde vastleggen. 

 

Terwijl ik werkte bij een sportkledingmerk kreeg ik de kans om de collecties die ik ontwierp, ook vast te leggen als fotografe. Zo is alles begonnen!

 

Fun fact: mijn vriend is ook fotograaf! Mag jij bedenken wat wij het liefste doen in onze vrije tijd ;)

M I S S I ON

Storytelling 

Inmiddels mag ik veel ondernemers fotograferen, ontwerp ik nog steeds kleding voor Plein Publique en zet ik die vervolgens ook op de foto en krijg ik steeds vaker de kans om bruiloften te fotograferen en de mooiste dag van iemand zijn leven vast te leggen. 

 

Mijn doel is je te helpen om jouw missie over te brengen op je klanten. Door middel van fotografie. Denk hierbij onder andere aan de locatie en de outfits. Altijd met jou in de hoofdrol. 

 

Dat is precies de reden waarom ik ook styling aanbiedt. Met mijn achtergrond in de mode weet ik precies wat bij jou past. Dit geeft jou vooraf en tijdens de fotoshoot rust, minder stress en gemak. 

 

Shine your light

In mijn fotografie stijl is licht essentieel, ik wil ervoor zorgen dat het plaatje magisch is en daarom speel ik ook graag met diverse lichtinvallen en hoeken. Mijn beelden zijn vooral erg warm en kleurrijk. Bekijk mijn portfolio hier.

Copy of CLO_8407.jpg
Copy of CLO_4319 copy.jpg

T R A V E L

Chasing the sun

De ervaring van het werken in het buitenland, andere culturen ontdekken en mensen ontmoeten zijn een grote bron van inspiratie. 

 

Zo heb ik al fotoshoots mogen doen in Marrakech, Italië en Spanje. 

 

Interesse in de mogelijkheden? Neem contact met mij op en ik vertel je graag meer! 

S O M E  F A C T S

Kim van Klaveren 

Zoals je misschien al vermoedt is de naam Cloveur geïnspireerd op mijn achternaam 'van Klaveren'. Ondertussen ben ik verloofd en wordt mijn naam over een tijdje Bok!

Samen met mijn verloofde Rens en hondje Laila woon ik in een heel fijn huis in Ridderkerk. Op dit moment wordt daar ook een studio gebouwd, dus ik hoop jullie daar snel te kunnen ontvangen. 

Mijn grote passies naast fotografie en mode zijn (diepzee)duiken, reizen en feestjes met mijn geweldige vriendengroep!

 

Linda Mooijenkind

Ondertussen is Cloveur een team aan het worden! Linda is virtueel assistent bij Cloveur, grote kans dat zij jouw mailtjes beantwoord. Verder helpt ze met het organiseren van locaties en bij het uitwerken van nieuwe concepten.

Rens Bok

Sommige projecten komen sterker tot zijn recht door middel van video.  In deze gevallen werk ik samen met Rens Bok (voor de oplettende kijker: yes, mijn verloofde). We zorgen dat de foto's en video's perfect op elkaar aansluiten in kleur en sfeer. Dat is het voordeel als je zo vaak met elkaar samenwerkt!

RBP_2703.jpg
bottom of page