Search

Plein Publique f/w '18

Updated: May 5, 2019


Sinds Januari werk ik als freelancer bij Plein Publique, een nederlands modemerk waarbij het draait om mooie klassieke items van goede kwaliteit. Ik ben een mannetje van alles bij Plein Publique. Zo ben ik werkzaam als styliste en mag ik dus de kleding ontwerpen. Maar daarnaast verzorg ik ook de fotografie (en af en toe het haar en make-up van de modellen). Op deze manier ben ik bij het gehele proces betrokken en dat geeft mij veel voldoening!


Model: Katie de Rooij


Ook fan van de mooie klassiekers van Plein Publique? Je kunt deze prachtige items vinden op: https://www.pleinpublique.com/

9 views0 comments

Recent Posts

See All
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Instagram Icon
  • Facebook

info@cloveur.com

© Copyright Cloveur Ridderkerk