Search

Hashtag Lifegoals

Updated: May 5, 2019

Een lange tijd was Shelley mijn collega toen ik nog in dienst was bij Jogha & Fitgirlcode. Beide zijn wij ondertussen ons eigen bedrijf gestart en Shelley vroeg mij daarom of ik een aantal business foto's van haar wilde maken.

Bij een business shoot is het erg belangrijk dat het totale plaatje klopt. Je wil uiteraard dat jouw beelden de boodschap en branding van jouw bedrijf goed overbrengen. Daarom verzorg ik ook altijd de styling van de shoot. Hieronder valt uiteraard de kleding, waarbij mijn achtergrond als styliste goed van pas komt. Maar ook boekjes, pennetjes en andere props zijn essentieel.


Shelley's bedrijf Hashtag Lifegoals focust zich op structuur aanbrengen bij bedrijven, maar ook in mensen hun dagelijks leven. Zelf mocht ik ook een sessie bij haar volgen en sindsdien werk ik veel georganiseerder en heb ik daardoor meer tijd over voor andere zaken.


Voor de Business shoot van Shelley heb ik als locatie gekozen voor een cleane, lichte ruimte wat goed past bij de boodschap van 'Hashtag Lifegoals': Structuur creëren. Ook de kleuren van het bedrijf (geel, groen en blauw) zijn verwerkt in zowel de locatie, kleding en andere props. Dit alles zorgt voor een totaal plaatje wat past bij de branding van 'Hashtag Lifegoals'.


Weten wat de opties zijn voor een photoshoot voor jouw bedrijf? Stuur dan gerust een mailtje naar info@cloveur.com. Of wil je meer weten over Hashtag Lifegoals, neem dan een kijkje op www.hashtaglifegoals.nl.

17 views0 comments

Recent Posts

See All
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Instagram Icon
  • Facebook

info@cloveur.com

© Copyright Cloveur Ridderkerk